Hrabro se borila sa karcinomom, sad hrabro stoji pred kamerama! (2024)

TV Live TV

Izvor: M. Tonić Stojić

Autor: Informer

03.10.2022

17:00

Hrabro se borila sa karcinomom, sad hrabro stoji pred kamerama! (1)

Informer.rs

Live TV

Za nju kažu kako je kruna jutarnjeg programa Happy televizije. Ima samo 19 godina, a već šest meseci stoji rame uz rame sa čuvenim Milomirom Marićem i razgovara sa najeminentnijim ličnostima naše javne scene.

Podkast

NE ZANEMARUJTE SIGNALE KOJE VAM TELO ŠALJE! Po smrtnosti od OVOG KARCINOMA nalazimo se na drugom mestu u Evropi! To može da se promeni!

Tradicionalna manifestacija „Daj pedalu raku“ povodom početka meseca posvećenog borbi protiv karcinoma dojke, održana je danas u Beogradu pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Srbije i Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović-Batut.

01.10.2022

19:15

U svet novinarstva ušla je sasvim slučajno. Insistira na činjenici da nije novinar, već voditelj jutarnjeg programa. Iako naslednica Jovane Jeremić, ne želi da je porede ni sa kim. Gradi svoj lični pečat, uči od najboljih i u šali kaže kako je u radu sa Marićem najteže doći do reči.

- Sećam se prvog jutra kada sam počela da radim. Dobro ga se sećamo i ja i šminkerka Mira. Sedela sam na stolici i čekala da sa mnom nešto urade dok su mi noge drhtale. Ipak, preteranu tremu nisam nikad nisam imala. Bila sam spremna da pokažem to što znam. Ono što je bio problem u početku je kako se prilagoditi sagovornicima. Ovde dolaze uvaženi gosti, svako sa svojom titulom, a ja nisam bila informisana, barem u tim počecima. Kasnije sam počela da pratim i političku scenu, šta se dešava u svetu, čak i ekonomske teme koje me nikad ranije nisu zanimale. Sada mislim da nema teme kojoj ne mogu da se prilagodim. I kada sam počela da radim jutarnji mislila sam da nisam spremna i sada mislim da nisam spremna. Uz Marića sam naučila da jutarnji program nije to što sam ja mislila da jeste već da treba da bude jedan konstukrivni razgovor na zadatu temu i da na što više pitanja odgovorimo našim gledaocima - kaže mlada voditeljka.

Hrabro se borila sa karcinomom, sad hrabro stoji pred kamerama! (3)

Foto: Informer.rs

Kako je hrabro stala pred televizijske kamere, tako se hrabro kao dvanaestogodišnjakinja borila sa Non Hočkin limfomom, malignim karcinomom limfnih tkiva. Kruna je jedna od prvih za čije lečenje u inostranstvu su sakupljana sredstva preko fondacije Budi human.

- Moj broj je bio 101. Fondacija postoji od 2014. godine, ja sam postala njihov SMS broj 2015. Bolovala sam od Burkitovog limfoma, jako je redak. Eto, nisam mogla da boluje od obične bolesti, već od izuzetno retke.Sam period lečenja za mene nije bio stresan, jer nisam bila svesna težine stvari sa kojima treba da se izborim. Nije mnogo stvari zavisilo od mene. Na svu sreću to je bilo i prošlo. Ne mogu da kažem da na to često zaboravim, ali ne mogu ni da kažem da je to obeležilo taj deo mog života. Bila sam srećna i vesela i dok je samo lečenje trajalo onoliko koliko sam mogla - priseća se Kruna.

Hrabro se borila sa karcinomom, sad hrabro stoji pred kamerama! (4)

Foto: Informer.rs

Krunina najveća podrška i danas, a i tada bila je porodica- pre svega majka.

- Moja mama je sve vreme bila uz mene. Mislim da je to bilo najtežih šest meseci njenog života. Možda jeste braunila bila u mojoj ruci, ali osećala je isto što osećam i ja -sigurna je Mitrovićeva.

Ono što je naučila je da više nikad ne pravi planove.

- Nisam sebi postavila nikakav cilj kao što nisam znala koji mi je cilj kada sma počela ovim poslom da se bavim. Sada mi je drago što imam posao i što je on samo moj, to je ono što mi se dopada u radu na televiziji. Volim da improvizujem, milim da sam u tome najbolja, ali ostavljam drugima da sude - poručuje za kraj Kruna.


PROČITAJTE JOŠ

Tagovi:

Happy TV voditeljka Jutarnji program tvin Kruna Una Mitrović

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gago

pre 1 godinu

Dobro se nosi sa Maricem pa moze i da ga nasledi.Najbolje je kad đak prevaziđe ucitelja.Svaka cast.

4 2 Odgovori

Tijana

pre 1 godinu

Lepa i pametna devojka. Život i kariijera su pred njom. Svaka čast za hrabrost i za pozitivan stav posle teške bolesti.

5 0 Odgovori

Milica

pre 1 godinu

Ova mala je iz grupe Mike Aleksića. Ovakva dikcija i samopuzdanje su dolazili iz njegove škole. Lepa devojka, voli je kamera , ima sve uslove da napravi lepu tv karijeru.

2 0 Odgovori

Željko

pre 1 godinu

Prekrasna !!!! Zaljubio sam se u nju :-)

1 0 Odgovori

Ostavite komentar Svi komentari

Podkast

NE ZANEMARUJTE SIGNALE KOJE VAM TELO ŠALJE! Po smrtnosti od OVOG KARCINOMA nalazimo se na drugom mestu u Evropi! To može da se promeni!

Tradicionalna manifestacija „Daj pedalu raku“ povodom početka meseca posvećenog borbi protiv karcinoma dojke, održana je danas u Beogradu pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Srbije i Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović-Batut.

01.10.2022

19:15

sledeća vest

vest dana

NAPETO

Hitno! Kremlj se oglasio o sudbini Zelenskog! Sve je bilo unapred određeno, Moskva objavila saopštenje!

Sudbina ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog je jasno unapred određena, izjavio je pres-sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

28.04.2024

06:04

NIJE DOBRO

Šta se ovo dešava u Harkovu?! Oglasio se gradonačelnik, Rusi pažljivo zbrisali ključne mete: Ovo znači samo jedno...

Harkov ne može sam da proizvodi struju zbog ozbiljnog oštećenja energetske infrastrukture, rekao je gradonačelnik Igor Terehov na TV kanalu Rada.

28.04.2024

05:45

Izbori 2024

Izbori 2024

Bojkot ne postoji, opozicija nije razbijena! Brnabić o predstojećim izborima: Biće teško, maj neće biti nimalo lak

"Očekujem da će biti teška kampanja. Očekujem da odnesemo pobedu, ali za to je potrebno mnogo da radimo, zato što maj neće biti nimalo lak. Mi nemamo mnogo vremena za kampanju, zato što se bavimo ozbiljnim pitanjima od nacionalnog interesa", rekla je predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić za "Blic" TV.

28.04.2024

10:37

Izbori 2024

Srpska napredna stranka predala izbornu listu u Nišu: Široka, patriotska koalicija sa novom energijom

Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke na listi "Aleksandar Vučić – Niš sutra" predala je noćas izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u Nišu.

28.04.2024

10:29

Izbori 2024

U Novom Sadu počelo prikupljanje potpisa za listu “Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra” na lokalnim izborima

Srpska napredna stranka danas prikuplja potpise u Novom Sadu u Master centru Novosadskog sajma kao i u mesnim zajednicama u Futogu i Kaću, a velike gužve na lokaciji gde se glasovi prikupljaju govore da je izlaznost velika.

27.04.2024

19:22

Izbori 2024

Vesić potpisao podršku izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Vračar sutra": Izbori 2. juna prilika da Vračar nastavi da se razvija

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić potpisao je podršku izbornoj listi SNS "Aleksandar Vučić - Vračar sutra" za izbore za Skupštinu gradske opštine Vračar.

27.04.2024

19:18

Izbori 2024

U Novom Sadu će pobediti volja građana! Vučević potpisao podršku listi "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra"

Ministar odbrane i mandatar za sastav nove vlade Srbije Miloš Vučević potpisao je danas podršku gradskoj listi Srpske narodne stranke u Novom Sadu i tom prilikom rekao da će u tom gradu pobediti volja naroda.

27.04.2024

18:00

Vesti

Politika

Dačić o Srebrenici: Vanredna sednica SB UN o BiH, na zahtev Rusije, najverovatnije 30. aprila

Ministar spoljinih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će vanredna sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o BiH, na zahtev Rusije, najverovatnije biti održana 30. aprila

28.04.2024

11:54

Društvo

EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton! Borovčanin: Pokazaćemo da smo zemlja inovacija, pameti i ideja

EXPO 2027 Beograd podržao je održavanje Beogradskog maratona i ujedinjenim snagama promovisaće značaj sporta i igre kao osnovnih tema specijalizovane izložbe koja predstoji, ali i kao veoma važnog faktora za zdraviji život iboljedruštvo.

28.04.2024

11:40

Društvo

U Srbiji se najviše falsifikuju ove novčanice: Postoji trik kako da saznate da li su prave

Samo u prva tri meseca ove godine, Narodna banka Srbije je zabeležila 850 lažnih novčanica.

28.04.2024

11:01

Politika

Direkotor Potočara pokazao sramno ponašanje: Vređao srpski narod i najavio da će u UN Srbiju okriviti za genocid u BiH (VIDEO)

Direktor Potočara Emir Suljagić, koji podržava Dobricu Veselinovića, tokom gostovanja u jednoj od emisija ponašao se krajnje sramno, a njegove izjave su zastrašujuće.

28.04.2024

11:00

Društvo

Vesić: Za obilaznicu oko Gornjeg Milanovca oko 30 miliona evra, radovi gotovi u septembru

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obišao je radove na izgradnji obilaznice oko Gornjeg Milanovca koja će, kako je rekao, biti završena do kraja septembra, a koštaće oko 30,5 miliona evra.

28.04.2024

10:52

Hronika

Hronika

Preminuo radnik povređen u požaru u Leštanima

Radnik B.R. (30), državljanin Indije, koji je povređen u eksploziji u fabrici u Leštanima, preminuo je u Urgentnom centru saznaje Informer.rs.

28.04.2024

12:58

Hronika

"Poslednji pozdrav prijatelju starom"! I Naser Orić, oslobođen za zločine nad Srbima dao čitulju Branu Mićunoviću! (FOTO)

Od kontroverznog crnogorskog biznismena Branislava Brana Mićunovića (71), koji je preminuo u petak 19. aprila, oprostio se i bivši komadant Armije Bosne i Hercegovine, Naser Orić, koji je bio optužen za zločin nad ratnim zarobljenicima na području Srebrenice i Bratunca.

28.04.2024

12:33

Hronika

Misteriozno ubistvo ispred Urgentnog! Brano Mićunović bio optužen da je ubio Radovana Kovačevića, ali je oslobođen iz jednog razloga!

Kontroverzni biznismen Brano Mićunović (71) najčešće je pominjan kao vodeća ličnost organizovanog kriminala još iz perioda bivše Jugoslavije.

28.04.2024

10:51

Hronika

Automobilom demolirao kafanu: Saobraćajna nezgoda u Prokuplju

Vozač automobilom marke "fiat", demolirao je kafanu kod glavne stanice kada je uleteo u nju vozilom.

28.04.2024

10:32

Hronika

Važno obaveštenje MUP: Proverite pre nego krenete na put

Pred nama su prvomajski i uskršnji praznici, tokom kojih se očekuje povećan priliv naših i stranih građana na graničnim prelazima.

28.04.2024

09:35

Sport

Ostali sportovi

Gilbert Čumba i Ema Čeruto iz Kenije pobednici Beogradskog maratona (FOTO)

Gilbert Čumba i Ema Čeruto iz Kenije pobednici su 37. Beogradskog maratona.

28.04.2024

10:31

NBA

Navijač se trese zbog Jokićeve braće! Pakleno ljuti, pokušali su da me gurnu (FOTO)

Nastavlja se hajka! Jedan navijač posle drugog meča Denvera u Los Anđelesu tvrdi da su Strahinja i Nemanja Jokić pokušali da ga gurnu.

28.04.2024

07:26

Crvena zvezda

Generalna proba finala Kupa! Znate li koliko dugo Vojvodina nije pobedila Zvezdu u Novom Sadu? (VIDEO)

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde danas (17.30, Arena 1 premijum) na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu igraju derbi 2. kola plej-ofa Superlige Srbije, a to bi mogla da bude svojevrsna priprema ekipa za predstojeće finale Kupa Srbije, pošto će isti timovi igrati za pehar u drugom po važnosti takmičenju u državi.

28.04.2024

07:00

Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Fudbal

Tuhel: Teško mi je, predsednik Henes mi je uvredio trenersku čast

Počasni predsednik Bajerna Uli Henes uvredio je moju trenersku čast i ja ne znam kako bi na to trebalo da odgovorim, poručio je trener Bavaraca Uli Henes.

28.04.2024

12:04

Planeta

PRAVO U METU

(VIDEO) Težak poraz! Oboren ponos američke vojske! Letelica razorena u paramparčad, objavljeni snimci sa lica mesta!

Jemenska militantna grupa Huti saopštila je da je oborila američki borbeni dron MQ-9 Reaper i objavila video- snimke na kojima se vide delovi bespilotne letelice.

28.04.2024

12:40

NASILNO RUŠENJE

(VIDEO) Napravljena lista za odstrel, na njoj i Šolc! Državni udar u Nemačkoj isplaniran do sitnih detalja!

U Nemačkoj počinje jedan od najvećih sudskih postupaka u istoriji te zemlje. U ponedeljak će pred sud izaći prva od tri grupe krajnje desničarskih teoretičara zavere koji su planirali nasilno da sruše parlament.

28.04.2024

11:10

HOROR

(UZNEMIRUJUĆE) Influenserka brutalno likvidirana! Napadač sišao sa motora i sasuo kišu metaka u devojku!

Iračka TikTok zvezda, poznata stotinama hiljada onlajn pratilaca kao Om Fahad, ubijena je u kasnonoćnom napadu ispred svoje kuće u istočnom Bagdadu. Nadzorne kamere snimile su napad koji se odigrao u petak, pokazujući napadača u tamnoj odeći i s kacigom na glavi kako silazi s motocikla, hoda prema crnom terencu i puca u Tiktokerku koja je sedela unutra.

28.04.2024

11:07

VELIKI SUKOB

(VIDEO) Neviđen haos u SAD! Demonstranti nadiru, situacija izmiče kontroli! Policija redom hapsi, talasi nereda širom države!

Tokom protesta protiv rata u Gazi na Univerzitetu u Indijani uhapšena su 23 studenta, saopštila je američka policija.

28.04.2024

10:10

NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovo nije viđeno u istoriji ratovanja! Rus zadivio ceo svet: Dron krenuo direktno na njega, a on...

Savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova Anton Geraščenko objavio je novi zanimljiv snimak sa ukrajinskog ratišta na društvenoj mreži X.

28.04.2024

09:10

Zabava

Showbiz

"Saopštili su mi da imam rak": Mladi glumac objavio strašnu informaciju, slomljen nakon saznanja da je teško bolestan

Hari Džovsej (26) saznao j nedavno da ima kancer, te je upozorio svoje pratioce

28.04.2024

10:52

Showbiz

Poništena presuda "holivudskom predatoru": Nakon što je osuđen za silovanje, došlo do obrta u slučaju

Sud će ponovo otvoriti slučaj poznatog filmskog producenta.

25.04.2024

16:47

Kultura

Deca glumci oduševili publiku! Predstava "Čarobni svet Harija Potera" odigrana u Pozorištu na Terazijama! (FOTO)

U ovom komadu igralo je 120 dece iz Baletskog centra iz Surčina koja su oduševila publiku.

25.04.2024

15:51

Kultura

(VIDEO) Mira Karanović otela Svetozaru Cvetkoviću nagradu iz ruke pred punom salom! Publika u šoku, evo kako je slavni glumac odreagovao

Sinoć je u Beogradskom dramskom pozorištu odigrana predstava "Prafaust" nakon čega su dodeljene i nagrade.

25.04.2024

12:35

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Zdravlje

3 začina koja poboljšavaju zdravlje! Smanjuju upale i regulišu nivo šećera u krvi

Ove začine ima svaka kuća, ali verovatno niste znali koliko su zdravi.

28.04.2024

11:00

Moda i lepota

Znate li šta je azelainska kiselina? Ukoliko želite lepo i negovano lice, ovaj sastojak je prava stvar za vas

Azelainska kiselina je blaža od nekih drugih kiselina, pa iz tog razloga pogoduje većini ljudi.

28.04.2024

09:30

Zdravlje

Čaj od ove biljke je pravi eliksir zdravlja! Košta samo 100 dinara, a pomaže pri mršavljenju, snižava nivo šećera u krvi i još mnogo toga

Piskavica je biljka koju mnogi smatraju pravim eliksirom zdravlja.

28.04.2024

08:10

ČOVEK VELIKOG SRCA!

Met Dejmon podelio dirljivu priču o usvojanju mačke! Bila je sva u ranama, a onda joj je promenio život (VIDEO)

Kada je bio na letovanju, u kuću Meta Dejmona je dolazila jedna mačka, koja je na kraju postala stalni član njegove porodice.

28.04.2024

06:20

Ljubav

Čokolada može da poboljša vaš seksualni život! Postoji 6 razloga da je grickate u spavaćoj sobi

Čokolada definitivno može da poboljša seksualni život, i to na razne načine.

27.04.2024

23:20

Džet set

Estrada

Pevač drži vučicu kao kućnog ljubimca! Pripitomio zver i dao joj pravo srpsko ime

Folker udomio divlju životinju, svi u neverici

28.04.2024

11:49

Estrada

Za doručak jede lososa, a jednu namirnicu skoro nikada ne unosi: Željko Joksimović otkrio tajnu dobrog izgleda, decenijama održava liniju

Pop pevač ne krije da se svakodnevno odriče mnogih ukusnih jela

28.04.2024

11:25

Estrada

"Gde ćeš sad da rodiš?": Ivana Šašić ostala trudna, pa naišla na osudu okoline

Pevačica Ivana Šašić je prilikom gostovanja u emisiji "Zvezde Granda - Specijal" govorila o svom privatnom životu i majčinstvu.

28.04.2024

10:45

Estrada

"Brzo se oporavi, tata": Ana Nikolić poslala Rasti poruku, svi u neverici

Pevačica i reper ponovo u dobrim odnosima nakon višemesečnih nesuglasica

28.04.2024

10:02

Estrada

"Njene izgovore više ne slušam, verovatno će reći da su je oteli vanzemaljci": Poznati frizer opleo po Aleksandri Mladenović, ne može da izađe s njom na kraj

Saradnik poznate pevačice obelodanio kakav problem ima s njom

28.04.2024

09:42

Srbija

Običaj

(VIDEO) Lazarice mile! Svakome su zapevale ispred kuće

U selu Potočić kod Prokuplja tokom celog dana devojčice okićene cvećem u dugim suknjama pevaju i obilaze kuće. To su Lazarice...

27.04.2024

17:03

Srbija

Na Bari Zasavica nikad lepše! Provod uz magarice!

U Specijalnom rezervatu prirode Bara Zasavica nadomak Sremske Mitrovice po šesnaesti put održana je tradicionalna manifestacija "Dan magarica".

27.04.2024

16:14

Srbija

Otvoren zatvoreni bazen u Gornjem Milanovcu! Prvi zaplivali đaci

Na Lazarevu subotu, dan posvećen deci, gornjomilanovački školarci prvi su zaplivali u zatvorenom bazenu, koji je danas svečano otvoren!

27.04.2024

15:35

Rođen za loptu

Najstariji žongler u Srbiji proslavio 78. rođendan! Ima samo jednu želju!

Zrenjaninski ulični artist i žongler fudbalskom loptom, Slavko Anđel Slive, radno i aktivno, proslavio je 78. rođendan!

27.04.2024

14:51

Srbija

Zlatibor spreman za praznike! Gondola produžava radno vreme

Turistički radnici ZLatibora spremno dočekuju turiste koji će provesti predstojeće praznike na ovoj planini.

28.04.2024

08:15

Hrabro se borila sa karcinomom, sad hrabro stoji pred kamerama! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated:

Views: 6383

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.